Prelucrare polistiren - Harlequin'O Marketing Solutions
20273
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20273,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Prelucrare polistiren

2D / 3D

De ce polistiren ?

Polistirenul este un material ecologic modern, folosit cu precadere in constructii, insa cu ajutorul calculatorului, se poate transforma intr-o multitudine de elemente decorative 2D si 3D.

GREUTATEA REDUSA a polistirenului permite crearea de obiecte de dimensiuni mari si amplasarea sau lipirea lor pe orice tip de perete fara sa influenteze cu ceva structura acestora.

COSTUL SCAZUT si cel mai bun raport calitate pret pentru elemente volumetrice, au permis extinderea pe piata a utilizarii polistirenului în industria publicitara, teatru, decor comercial si nu numai.

Ideea a pornit de la rezolvarea unei probleme existente in majoritatea gradinilor urbane…calcanele caselor vecine. Acestea, de cele mai multe ori arata deprimant si invadeaza agresiv spatiul gradinii.

Una dintre solutii ar fi transformarea acestora in simeze, mai exact in campuri de expunere a unor elemente decorative. Vorbind de un spatiul exterior expus intemperiilor si de dimensiuni foarte mari, materialul ideal s-a dovedit a fi polistirenul.

Profitand de posibilitatea prelucrarii 2D si 3D oferita de utilajul T1500 directiile noastre de interes sunt :

Arhitectural si peisagistic

Décor comercial si butaforie

Décor pentru evenimente si petreceri